Wie ben ik

Gezonder leven in overvloed

met essentiële oliën

van Young Living

Wie ben ik

Ik ben Denise Christiaans, olie-fan in hart en nieren en hartstochtelijk dierenliefhebber. Daaruit voortvloeiend ben ik een paar jaar geleden shiatsu-therapeut voor paarden geworden. Een carrière-switch op latere leeftijd. Het was in die tijd dat ik in aanraking kwam met de oliën van Young Living, tijdens de opleiding voor shiatsu-therapeut in België.

 

Een mede-student (Carolien Appeltans) liet mij tijdens de les wat flesjes zien van Young Living en ik vond het wel interessant. De oliën roken erg lekker en ik zag wat voor effect ze hadden op de paarden. Die waren er hèlemaal weg van!

Omdat ik altijd bezig ben mijn gezichtsveld uit te breiden, besloot ik na enige tijd ook eens wat van deze oliën aan te schaffen. Ik heb mezelf toen aangemeld als distributeur en een starterkit besteld. Dit is een uitgebreide basiskit met 11 verschillende oliën en een mooie diffuser. Deze staat trouwens nog steeds elke dag lekker te dampen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen ik de producten in huis had, vond ik het best wel lastig om te weten wat ik er nu precies mee moest doen. Ik heb ze wel een beetje gebruikt maar het verwaterde en een tijd lang vergat ik dat ik ze in huis had. Maar door mijn werk met de paarden kwamen ze op een gegeven moment toch weer 'in de picture'.

 

Mijn mede-student was onderhand al behoorlijk ervaren in het gebruik van de oliën en ik heb bij haar een paar workshops gevolgd waar ik veel van geleerd heb. Verder heb ik wat boeken gekocht en zo begon het op gang te komen. Ik begon er meer mee vertrouwd te raken en wist beter hoe ik de oliën in moest zetten bij klachten. Ik gebruikte de oliën bij mijzelf, bij mijn paard en katten en bij de mensen om mij heen. En ik vind ze geweldig. Wat ik ook geweldig vind is dat ik zelf gezondheidsproblemen op kan lossen en kan voorkomen. Dat geeft een enorm goed gevoel.

 

Helaas kan ik niet verder ingaan op de soort klachten waarbij de oliën kunnen helpen vanwege een nieuwe wetgeving. Deze wetgeving verbiedt het maken van gezondheidsclaims door natuurlijke middelen. Alleen de farmaceutische industrie mag dit doen. Ook persoonlijke ervaringen mag ik helaas niet meer benoemen.

 

Er zijn wereldwijd echter miljoenen mensen die de oliën gebruiken en die hierdoor enorm bij hun klachten geholpen worden. Ik zou er heel graag over willen vertellen, maar helaas...het mag niet. Op straffe van boete of verwijdering van de site.

 

 

 

Er gaat echter geen dag meer voorbij dat ik de oliën nìet gebruik. Zodra ik hoor dat iemand (mens of dier) klachten heeft, begin ik meteen te denken met welke olie je dit zou kunnen verlichten of oplossen.

Na wat omzwervingen met andere merken ben ik uiteindelijk toch voor Young Living gegaan. Je kunt er gewoon niet omheen dat zij veruit superieur zijn.

 

Als de oliën zò verweven zijn met je leven kun je bijna niet anders dan dat je ook andere mensen gaat vertellen over de producten en hoe ze je kunnen helpen het leven beter, prettiger en makkelijker te maken. Hoe je je gezondheid in eigen hand kunt nemen.

Ik was aanvankelijk niet van plan me er zakelijk mee in te laten maar als ik kijk naar de boodschap die Young Living uitdraagt dan kan ik niet anders dan me daar achter scharen want die boodschap is ook mijn boodschap. Het is mijn wens om de wereld wat mooier te maken, de mensen wat bewuster te maken. En hiermee bedoel ik gezonder. Ik wil mensen vertellen dat er manieren zijn om je gezondheid te verbeteren door alternatieven te gebruiken voor de chemische middelen die je in je huishouden gebruikt en op je lijf smeert. Door niet te denken dat de overheid of de dokter wel voor jouw gezondheid zorgt en door niet te vertrouwen op wat de media je doet geloven. Want vaak is er sprake van onwetendheid. Dat is mijn missie en daar sta ik vierkant achter.

Dus investeer in de toekomst. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

 

 

Contact

Denise Christiaans

Oude Willem

(Drenthe)

Kvk : 67620906

BTW: 138404392B03

IBAN:

NL14 ABNA 0532 6115 94

 

Tel: 06-54.98.64.81

Volg ons op

 

Instagram

PROFILE

Independant Young Living Distributor #2684037

© Copyright 2016. All Rights Reserved.