Account aanmaken

Gezonder leven in overvloed

met essentiële oliën

van Young Living

Account aanmaken

 

Young Living is een direct marketing bedrijf. Dat betekent dat verkoop niet in winkels plaatsvindt maar via onafhankelijke consulenten.

 

Als je je aanmeldt als lid (member) krijg je 24% korting op de winkelverkoopprijs. Als je je aanmeldt als detailhandelklant krijg je deze korting niet.

 

Als je lid wordt, hoef je maar één keer per jaar voor 50 PV te bestellen. Dit komt neer op zo'n €50. Als je dit niet doet, wordt je na een jaar uit het systeem verwijdert. Dus, ook al bestel je maar één keer, dan is het altijd nog voordeliger om je als lid aan te melden zodat je 24% korting krijgt. Zoals je ziet, zit je dus nergens aan vast.

 

 

 

Als je regelmatig bestelt, kies dan voor bestellen via 'essential rewards autoship'. Op deze manier bouw je PV-punten op en daarmee kun je gratis producten bestellen. Bij dit systeem wordt je gevraagd om elke maand een bestelling van 50 PV-punten (ca. €50) via 'essential rewards autoship' te doen. In de bestellijst staat bij elk product de prijs en het aantal punten vermeld.

 

De voordelen van 'essential rewards autoship' zijn:

 • automatische maandelijkse levering op de dag die jij wilt
 • je betaalt minder voor transportkosten
 • je spaart PV-punten zoals hierboven uitgelegd. Je begint de eerste 3 maanden met 10% van je bestelling in punten te sparen. In de 4de tot de 24ste maand spaar je 20% van je bestelling. En vanaf de 25ste maand spaar je zelfs 25% van je bestelling. Dat betekent dat je dus een kwart van je aankoopbedrag terugkrijgt!
 • in de 3de, 6de en 9de maand krijg je een extra cadeautje. En in de 12de maand krijg je een heel speciaal cadeau nl. een flesje met de exclusieve blend Loyalty.
 • bepaalde producten zijn alleen verkrijgbaar voor ER-leden
 • als je wilt kun je een business opstarten door de oliën en jouw kennis ervan te delen met anderen.

 

Je kunt de ER opzeggen wanneer je maar wilt door een mailtje naar de klantenservice te sturen of even te bellen. Zorg wel dat je dan eerst een bestelling doet voor de punten die je hebt gespaard.

 

 

Het aanmelden gaat als volgt:

 

 • klik op de knop 'Account aanmaken' hieronder. Je komt op de aanmeldingspagina van Young Living waar alle gegevens al zijn ingevuld. Je moet alleen nog je eigen gegevens invullen. Zorg dat links bovenin komt te staan 'The Netherlands' zodat je de nederlandse taal krijgt.
 • zorg dat 'Lid' aangevinkt staat; op die manier krijg je de 24% korting.
 • als het goed is, is bij "Sponsor ID" en "Enroller ID" het volgende nummer ingevuld 2684037. Als dat niet zo is, vul je dat in. Dit is mijn nummer (Denise Christiaans).
 • vul je verdere informatie in.
 • je vult een (zelfgekozen) Username in, Password en PIN. Schrijf dat ergens op voor jezelf.
 • Lees de voorwaarden door en vink het vakje aan dat je akkoord gaat en klik op 'Next'.
 • controleer en bevestig de informatie. Je moet hier mijn naam terugzien.
 • noteer het 'Member ID' dat je toegewezen krijgt.
 • je kunt hierna uitloggen. Je ontvangt dan direct een bevestigingsmail van Young Living. Hiermee kun je later weer inloggen.
 • vanaf nu kun je bestellingen plaatsen.
 • je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meteen een bestelling te plaatsen.

 

Een aanrader om als 'nieuweling' aan te schaffen is de Premium Starter Kit. Hierbij krijg je veel waar voor je geld. In deze kit vind je o.a. de meest gebruikte oliën (11 stuks in totaal!), samples van verschillende oliën en een mooie diffuser (let op dat je voor een european plug kiest. Dat is de stekker). Je kunt ook nog kiezen uit starterkits met Ningxia of Thieves.

 

Na je bestelling hoor je bij de Young Living familie en zal ik je lid maken van de Inner Circle. Dit is een besloten facebook groep van meer dan 300 mensen waar veel kennis en weetjes over oliën gedeeld wordt. Ik zal je nadien ook zelf verder begeleiden bij het gebruiken van de oliën.

 

Ik heet je graag welkom in onze community!

 

 

Contact

Denise Christiaans

Oude Willem

(Drenthe)

Kvk : 67620906

BTW: 138404392B03

IBAN:

NL14 ABNA 0532 6115 94

 

Tel: 06-54.98.64.81

Volg ons op

 

Instagram

PROFILE

Independant Young Living Distributor #2684037

© Copyright 2016. All Rights Reserved.